• Novo
BANIGIPA WiFi OBD2 Skener, Auto-Dijagnostički Alat za Skeniranje za iPhone, Automatska provjera motora Lampica Kod Čitač/Adapter s Ispuštanja, Podrška OBD Auto Doctor(WiFi za iOS i Android)

BANIGIPA WiFi OBD2 Skener, Auto-Dijagnostički Alat za Skeniranje za iPhone, Automatska provjera motora Lampica Kod Čitač/Adapter

HRK 153.00
Iznos
Tova je dostupna

【Poboljšana VERZIJA OBD2 skener vozilo dijagnostički ALAT】Naš WIFI OBD auto-čitač koda profesionalno диагностирует vaš automobil i čini vaše vozilo je inteligentan i pametan.Mi koristimo najnoviji čip 25 K80 za čitanje koda otkrivanje pogrešaka veće brzine i manje energije - univerzalni i podu, kao i objasniti što oni znače (baza podataka ima više od 3000 zajedničkih kodova). Prije nego što se dogodi kvar, možete jasno znati kada treba servisirati i popravljati vaš automobil. 【IZVRSNA KOMPATIBILNOST ZA GOTOVO SVE VRSTE VOZILA】obećavamo da naš čitač WIFI OBDII će raditi na SVIM benzinskim automobilima 1996 i noviji koji se prodaju u Sjedinjenim Državama, uključujući sve američke, europske i azijske automobile!Za razliku od mnogih drugih jeftinije čitači OBD II, koji kažu da će raditi na automobilima, koriste protokole J1850 ili CAN, ali ne čine to, naši ĆE raditi za njih, a mi OBEĆAVAMO da ćemo to!. 【Podrška za i OS i ANDROID】Link za sve i OS uređaja, Android, Wi-Fi.Možete jednostavno povezati naš uređaj za automobil, motor i preuzeti aplikaciju za vas, onda ćete dobiti mnogo podataka o performansi vašeg automobila.Postoji mnogo dostupnih aplikacija, kao što su Torque Lite ili Pro(uz naknadu), Dash Command, Auto Doctor, OBD Car Doktor i tako dalje (Cijeli popis možete pronaći u korisničkom priručniku ). 【PRIKAZ PODATAKA SENZORA U REALNOM VREMENU】Prikaz podataka, uključujući brzinu motora, izračunata vrijednost opterećenja, temperature rashladne tekućine, stanje sustava goriva, brzina vozila, sa prekidima potrošnja goriva, Dugoročni potrošnja goriva, Tlak u usisnoj, pokazatelji sinkronizacije, ostati ispred vremena, temperatura ulaznog zraka, protok zraka, apsolutni položaj leptira za gas, Napona senzora kisika/povezane s njima kratkotrajna gorivo, ukrasi i tako dalje.Napomena - naš uređaj OBD2 neće čitati svjetla zračnih jastuka, ABS, TPMS ili zamjene ulja. 【ZADOVOLJSTVO ZAJAMČENO】100% garancija povrata novca u roku od 180 dana, 2-godišnje zamjena uz profesionalnu uslugu korisnicima.Ako vam je potreban samo Android, molimo vas da odvojite skeneri BANIGIPA Bluetooth OBD2. 1. Uključite Wi-Fi OBDII na svoj komplet za sučelje za OBD, a zatim pokrenite motor vozila.Crvena led WIFI OBDII Power svjetlo će se upaliti.Ona zatim odlazi u stanje čekanja. 2. Uparite telefon s alatom za OBDII, otvorite WIFI, uključite OBDII.a.Odaberite Postavke-Općenito-WIFI.b.WIFI omogućen Pričekajte da se pojavi skener, OBDII ili nizove znakova. c.Odaberite uređaj i pričekajte da se prikaže-povezan-zatim izlaz. 3. Pokrenite aplikaciju i priključite ga.Možete provjeriti kod kvara.a.Pokrenuti okretni moment.b.Odaberite" Stanje adapter".c.Odabrati" Priključivanje na adapter".d.Izaberite" Wi-Fi".e.Izaći i ponovno pokrenuti okretni moment.

O robi

Slična roba u kategoriji