• Novo
DJASM ZZWZM Polica za Kupaonicu Srebrni aluminijski zidni Crna Kuhinja Držač za Ručnike Šalice Police Za Pohranu Šampon Držač Opreme (Boja crna)

DJASM ZZWZM Polica za Kupaonicu Srebrni aluminijski zidni Crna Kuhinja Držač za Ručnike Šalice Police Za Pohranu Šampon

HRK 759.24
Iznos
Tova je dostupna

Polica za kupatilo može se koristiti u kupaonici ili toaletu, a također može biti smeštena u šampon, gel za tuširanje, sapun i sl. također se može koristiti u spavaćoj sobi ili iza vrata, i staviti papirnati ručnici, parfem, kozmetikom i sl. Donji dio police kupaonice projektirana s drenaža i ventilacija.U duši skladištenje vode na polici može biti smanjen, a suhoća i očistite police mogu biti pohranjeni u određenoj mjeri, tako da je kupaonica će biti uredan i uredno.Korištenje dizajna ograde oko polica može spriječiti klizanje male stvari i lako zaštititi čuvanje manjih predmeta.Polica za kupatilo je napravljen od svemirskog aluminija.To je lako očistiti i brigu nakon upotrebe.To nije tako lako može korozije i blijedi.Nakon duže upotrebe lako održavati sjaj boje u vlažnom okruženju.Polica za kupatilo može se koristiti u kupaonici ili toaletu, a također može biti smeštena u šampon, gel za tuširanje, sapun i sl. također se može koristiti u spavaćoj sobi ili iza vrata, i staviti papirnati ručnici, parfem, kozmetikom i sl. Donji dio police kupaonice projektirana s drenaža i ventilacija.U duši skladištenje vode na polici može biti smanjen, a suhoća i očistite police mogu biti pohranjeni u određenoj mjeri, tako da je kupaonica će biti uredan i uredno.Korištenje dizajna ograde oko polica može spriječiti klizanje male stvari i lako zaštititi čuvanje manjih predmeta.Polica za kupatilo je napravljen od svemirskog aluminija.To je lako očistiti i brigu nakon upotrebe.To nije tako lako može korozije i blijedi.Nakon duže upotrebe lako održavati sjaj boje u vlažnom okruženju.Specifikacija : Materijal : Boja : crna,srebrna.U paket je uključeno : 1x stalak za prtljagu.Ambalažni листпримечание : 1. Molim vas, dopustite 1-2 cm greška zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran jednako, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.

O robi

Material:
Color:
black,Silver.
Package included:
1x storage rack. :
Packing list :
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slična roba u kategoriji