• Novo
Domaći hex Pogonsko Šalice Spot vijke, Komplet za Postavljanje Vijaka od Nehrđajućeg čelika Krupan Praktičan, Jednostavan korisnički zamjenjiva za ručke na vratima(2806-0005-0005)

Domaći hex Pogonsko Šalice Spot vijke, Komplet za Postavljanje Vijaka od Nehrđajućeg čelika Krupan Praktičan, Jednostavan

HRK 254.10
Iznos
Tova je dostupna

Visoka kvaliteta : Zatik vijak izrađen od nehrđajućeg čelika, koji je otporan na rđu i koroziju, nema riseva i izdržljiv.Široka primjena : Pogodno za ručke na vratima, mješalice, žarulje, olovke, vodovod i druge sitne popravke oko trgovine, garaže ili kuće.Praktičnost : Pričvrsni vijak se može koristiti za povezivanje dva dijela, igrati dobar sigurnosni efekt, uglavnom se koristi za aksijalne pozicioniranje.Jednostavnost korištenja : Kit instalacijskih vijaka uključuje neke uobičajene veličine, tako da možete lako zamijeniti za nestale ili oštećene zatik.Nadogradnja i zamjena : Ovaj zatik možete koristiti i za ažuriranje i zamijeniti instalacijskih vijaka, kao što su kvake, slavine, cijevi i sl. Osobina : 1. Praktičnost : Pričvrsni vijak se može koristiti za povezivanje dva dijela, igrati dobar sigurnosni efekt, uglavnom se koristi za aksijalne pozicioniranje.2. Visoka kvaliteta : Zatik vijak izrađen od nehrđajućeg čelika, koji je otporan na rđu i koroziju, nema riseva i izdržljiv.3. Jednostavnost korištenja : instalacijski Kit vijak uključuje neke uobičajene veličine, tako da možete lako zamijeniti za nestale ili oštećene zatik.4. Široka primjena : Pogodno za ručke na vratima, mješalice, žarulje, olovke, vodoinstalatera i drugih manjih popravaka oko trgovine, garaže ili kuće.5. Nadogradnja i zamjena : Ovaj zatik možete koristiti i za ažuriranje i zamijeniti instalacijskih vijaka, kao što su kvake, slavine, cijevi i sl. Specifikacija : Detalj Tip : Set винтовматериал : nehrđajući čelik Upućivanje popis : 200 x set vijaka Napomena : Odaberite pravu veličinu prije upotrebe.

O robi

Item Type:
Set Screw
Material:
Stainless Steel
Package List:
200 x Set Screw :
Match the right size before use :

Slična roba u kategoriji