• Novo
Vintage Crochet PATTERN to make - Tudor Rose Filet Crochet Doily Centerpiece Mat. NE gotov proizvod. To je predložak i/ili upute samo za proizvodnju proizvoda.

Vintage Crochet PATTERN to make - Tudor Rose Filet Crochet Doily Centerpiece Mat. NE gotov proizvod. To je predložak i/ili

HRK 288.60
Iznos
Tova je dostupna

High-end i starinski ili starinski izašao je iz tiska uzorak.Dolazi u бескислотном crtežu kvalitativne листовом superiornosti.Besplatan uzorak je uključeno u svaki red.UZORAK za izradu : Vintage, ubrus za kukičanje : Filet "Tudor Rose" Dizajn kukičanje.Salveta je oko 22 cm u promjeru.Učinite pomoću kukičanje pamuk veličine 30 i čeličnog вязального udicu broj 10 ili 11. (2778) Svaki starinski uzorak dom umjetnosti dolazi u бескислотном crtežu kvalitativne sigurnosnom listu gotovom biti stavljen u povezanost.Na svaki red u prilogu dodatni besplatni uzorak vintage home umjetnosti (naš izbor).Ovaj uzorak je očišćene i obnovljene перепечаткой iz ekskluzivne kolekcije Vintage Home Arts i zaštićen autorskim pravima.Opet, to NIJE gotov proizvod, kao uzorak za izradu proizvoda.

O robi

Slična roba u kategoriji