• Novo
Ručni bežični kontroler za prekidač OLED/Nintendo Switch, Ergonomski gamepad sa 6-aksijalno гироскопом, dvostruka vibracija motora i gumb za snimanje zaslona (bijela)

Ručni bežični kontroler za prekidač OLED/Nintendo Switch, Ergonomski gamepad sa 6-aksijalno гироскопом, dvostruka vibracija

HRK 72.27
Iznos
Tova je dostupna

【Nova generacija kontrolera sa direktnim povezivanjem】 Posebno dizajniran za sklopke/prekidača OLED , klizač se traži, kada se prekidač je povezan(u paketu). 【6-centralna funkcija žiro i dvostruki motori】Ovaj kontroler ima gumb zaslon hvatanje i ima 6-axial pokret žiroskop za visoko konfiguriranu kontrolu smjera.Ona također ima funkciju vibracije s dva motora za uzbudljiv i uzbudljive igre. 【4 gumba za pro-level back】4 prilagodljive tipke na stražnjoj strani mogu biti programirani za zamjenu ostalih gumba prikaz buttons Support : (A / B / X / Y / + / - / L / R / D-pad/ L3 / R3).Ove tipke daju vam više kontrole. 【Jednostavnost korištenja】Jednostavno priključite i počnite uživati.Napomena : Ovaj kontroler se ne može koristiti za punjenje konzole, ali on ima priključak za punjenje, tako da kada se povezujete možete puniti tijekom igre.Molimo vas da koristite originalni adapter za napajanje prekidača ili standardni strujni adapter protokol PD 15 V za punjenje. (Iznutra nema baterije). 【Ugodan za držanje/ Jamstvo Jamstvo】 Osjeća ugodno, držeći kontroler, ne brinući se o скольжении konzole, i gumb stvarno dobro napravljen.Jedna godina besplatno povrat/zamjena zajamčena.

O robi

Slična roba u kategoriji