• Novo
Vintage Crochet PATTERN to make - Baby Младенческий Džemper Skup Šešir Booties Rukavice. NE gotov proizvod. To je predložak i/ili upute samo za proizvodnju proizvoda.

Vintage Crochet PATTERN to make - Baby Младенческий Džemper Skup Šešir Booties Rukavice. NE gotov proizvod. To je predložak

HRK 120.60
Iznos
Tova je dostupna

High-end i starinski ili starinski izašao je iz tiska uzorak.Dolazi u бескислотном crtežu kvalitativne листовом superiornosti.Besplatan uzorak je uključen u svaki red.Starinski uzorak kukičanje, kako bi : Dijete / младенческий džemper Skup : jakna, kapa, booties, rukavice.Koristite dječju pređa i čelična kuka broj 0.Kalibar : 4 uzorak = 1 inch. (#2793) Svaki starinski uzorak dom umjetnosti dolazi u бескислотном crtežu sigurnosnom listu gotovom biti stavljen u povezanost.Na svaki red u prilogu dodatni besplatni uzorak vintage home umjetnosti (naš izbor).Ovaj uzorak je očišćene i obnovljene перепечаткой iz ekskluzivne kolekcije Vintage Home Arts i zaštićen autorskim pravima.Opet, to NIJE gotov proizvod, kao uzorak za izradu proizvoda.

O robi

Slična roba u kategoriji