• Novo
gotonovo Seljački Industrijski Ručnik i Ogrtač Kuka Skup Zid Ručnik Jedan Kuka Kit za teške uvjete rada DIY Stil Industrijske Cijevi Ogrtač Kuka Industrijska Željezna Cijev Galvanska Crne Završiti, 4 kom.

gotonovo Seljački Industrijski Ručnik i Ogrtač Kuka Skup Zid Ručnik Jedan Kuka Kit za teške uvjete rada DIY Stil Industrijske

HRK 64.20
Iznos
Tova je dostupna

【Šik stil】 : Kuke se montiraju neovisno i mogu biti smješteni su u skladu sa vašim prostorom po vašem izboru.Izrađen je od izuzetno izdržljiva i trajna materijala.Pogodan za vješanje svih vrsta odjeće. 【Osnovne funkcije】 : Ovaj cijeli set dodaje visoku kvalitetu, estetiku ručnog rada u bilo koju wc.Odlično za vješanje халатов, kapute, kape i druge gornju odjeću.Izrađen je od izuzetno izdržljiva i trajna materijala. 【Trajnost】 : S ovim industrijskim dimnjacima, donesite seoska seoska pogled u svoju kupaonicu, sa visoko kvalitetnom i čvrste spojnice za cijevi.Šik boje za nju dati jedinstven klasični ton. 【Materijal i dizajn】 : Izrađen je od izuzetno izdržljiva i trajna materijala, odlično izgleda, bez žrtvovanja funkcionalnosti.Ovaj komplet od tri kuke dodaje kvalitetne estetike ručnog rada u bilo koju privatnu kupaonicu, kuhinju i hodnik. 【JEDNOSTAVNOST instalacije】 : Zidna montaža.Kuke se montiraju neovisno jedni od drugih, a mogu biti smještene u skladu sa vašim prostorom po vašem izboru.Nema vodoinstalateri nije potrebna.Ugradbeni oprema je, naravno, uključen u isporuku.To je seljački industrijska ručnik i ogrtač kuka skup ručnik jedan kuka kit za teške uvjete rada DIY stil industrijske cijevi Ogrtač kuka industrijska željezna cijev Zidni galvanska crne završiti, 4 kom. Izrađen od izuzetno izdržljiva i trajna materijala.Pogodan za vješanje svih vrsta odjeće. 【Osnovne funkcije】 : Ovaj cijeli set dodaje visoku kvalitetu, estetiku ručnog rada u bilo koju wc.Odlično za vješanje халатов, kapute, kape i druge gornju odjeću.Izrađen je od izuzetno izdržljiva i trajna materijala. 【Trajnost】 : S ovim industrijskim dimnjacima, donesite seoska seoska pogled u svoju kupaonicu, sa visoko kvalitetnom i čvrste spojnice za cijevi.Šik boje za nju dati jedinstven klasični ton. 【Materijal i dizajn】 : Izrađen je od izuzetno izdržljiva i trajna materijala, odlično izgleda, bez žrtvovanja funkcionalnosti.Ovaj komplet od tri kuke dodaje kvalitetne estetike ručnog rada u bilo koju privatnu kupaonicu, kuhinju i hodnik. 【JEDNOSTAVNOST INSTALACIJE】Zidna montaža.Kuke se montiraju neovisno jedni od drugih, a mogu biti smještene u skladu sa vašim prostorom po vašem izboru.Nema vodoinstalateri nije potrebna.Ugradbeni oprema je, naravno, uključen u isporuku.

O robi

Slična roba u kategoriji