• Novo
Ledene Kopačke za Obuću Ledene i Snježne Cipele Bilježi Microspikes Cipele Cipele Ledene Bilježi Kopačke 11 Dugmad Staples Бахила Šetnja Vučna Kopačke za Led Ribolov Planinarenje Penjanje(L)

Ledene Kopačke za Obuću Ledene i Snježne Cipele Bilježi Microspikes Cipele Cipele Ledene Bilježi Kopačke 11 Dugmad Staples

HRK 88.26
Iznos
Tova je dostupna

【Izdržljiv materijal】Ledene kopačke napravljeni od prirodne gume NR, koji je otporan na napon, hladnoću i abraziju.Osim toga, to je deblji od obične gume. 【Udobnost i trajnost】Ledene kopačke imaju visoke performanse pri -49°F/-45°C. Ne žurite i ne pucaju.Buckle je čvrsto prianja na različite vrste cipela i čizama, pružajući dugo udobnost i trajnost. 【s 11 šiljcima】Svaki cipela ice cleat ima 11 kompenzacijskim ojačanim mikro-čavala od nehrđajućeg čelika, 7 dugmad na prednjem dijelu stopala i 4 dugmad na petom, a pruža odlično prianjanje na različitim mjestima ili u drugim teškim uvjetima, tako da ste sigurno i čio. 【Naširoko koristi】Ledeni krak ima krupan napad, dobra trajnost i čvrstoću.Pogodan za nagnut teren, zaleđenim cestama, ledu sidings, cementa, mokre trave i sl. vrlo Je pogodan za dnevne aktivnosti na otvorenom, kao što je trčanje po stazi, planinarenje i led ribolov. 【Pogodan za većinu cipela】Naše ledene i snježne cipele su prikladni za većinu cipela.Postoje S, M, L, 3 veličine na vaš izbor.Dolazi sa torbicom za pohranu i lako se prenosi.

O robi

Slična roba u kategoriji