• Novo
R&R Lotion Sanitizer Alcohol Free Formulirano kao Hidratantna krema za ruke s pomoću antiseptik BZK za uništavanje mikroba. NSF Cert, FDA Reg, Fragrance & Paraben Free, ASTM, Pat Pend. SAD, boca od 8 unci (ICBL-8)

R&R Lotion Sanitizer Alcohol Free Formulirano kao Hidratantna krema za ruke s pomoću antiseptik BZK za uništavanje mikroba.

HRK 28.95
Iznos
Tova je dostupna

Neće osušiti ruke, ponovno hidratantna krema za ruke.Ne gori i ne žari kada se primijeni na растрескавшиеся ili sirovo ruke.Naš dezinfekciju krema s pomoću benzalkonium klorida ubija 99,99% bakterija pri kontaktu.Ova formula Ne sadrži alkohol" i sadrži kao ovlaživači, kao što je suncokretovo ulje i shea maslac, kao i sukulenti i biljne komponente.Koristi se za zamjenu dezinficijensa, koje sadrže i do 62% alkohola, što odgovara 124 dokazima.Alkohol dezinficijensi za ruke высушат svoje ruke, ostavljajući ih потрескавшимися i crvene.URED ZA САНИТАРНОМУ NADZOR KVALITETE HRANE I LIJEKOVA šalje upozoravajuće pismo proizvođača dezinficijensa za ruke, u kojima se navodi da je metanol (drveni alkohol) je protuzakonito i da to može hospitalizovati osobe.Pobrinite se da koristite registrirani FDA je proizvod proizveden u SAD-u.

O robi

Slična roba u kategoriji